Datum

22 september 2018 8:45

Accommodatie

Onbekend

Vandaag was het onze eerste wedstrijd in de competitie, thuis tegen VV Spirit JO12-1.
Door afwezigheid van Ruben, en blessures bij Tim en Tycho kregen we versterking van Jimmy en Emile.

Om 08:45 uur floot scheidsrechter Gwen af. De bal werd door Spirit aan het rollen gebracht en wij zette gelijk druk op de speler met de bal. In de derde minuut kwam de bal bij Richenel terecht, en die speelde gelijk de bal tussen twee verdedigers door op Livai. Onze kleine behendige spits liep met de bal aan zijn voet op de uitkomende keeper van Spirit af. De keeper probeerde de bal te onderscheppen maar vanuit de kluts kon Livai met de bal doorlopen naar het lege doel en de 1-0 voor ons aantekenen. De tegenstander probeerde in de eerste helft een doelpunt te forceren maar dit lukte niet, mede omdat we hulp kregen van de goed keepende Jayden ,onze hardwerkende achterhoede en de lat de paal.
Pas in de tweede helft maakte de tegenstander gelijk 1-1. Vervolgens probeerden beide partijen nog de overwinning binnen te slepen maar meer dan een gelijkspel zat er vandaag niet in voor ons. Na het affluiten van de wedstrijd door de scheidsrechter namen beide partijen genoegen met het gelijkspel.

Wij danken de vele supporters die vandaag aanwezig waren bij onze wedstrijd, volgende week spelen wij uit om 10:30 uur tegen de JO12-1 bij Alphense boy, u bent weer van harte welkom om naar ons te komen kijken.