Een tweede helft om niet te vergeten.

Vandaag de start van de tweede ronde van de competitie “1ste klasse 1”.1w
tegenstander Jodan Boys jo12-1.
Afwezig, Lucas en trainer/ coach Dennis (griep).

Vanuit de persruimte van Fc Zoetermeer doet uw verslaggever vandaag verslag van deze spannende wedstrijd.

Onder leiding van scheidsrechter Gwen, werd om 14:15 uur de wedstrijd aangevangen.
Voor Amin was dit een speciale wedstrijd hij kende een aantal spelers van de tegenstander uit zijn tijd toen hij nog in Gouda voetbalde.

Wij startte met onze toppers Jayden D, Gyermo, Tim, Richenel, JaydenV, Ruben, Amin en Levai.
Jodan boys begonnen beter en kwamen al vrij snel op 0-1. Gelukkig maakte Amin vrij snel de 1-1. Door goed samenspel kwam de bal bij Tim op rechts, Tim aarzelde niet en trok de bal voor op de vrijlopende Amin. Amin schoot zonder enige aarzeling de bal tussen drie tegenstanders in het doel achter de keeper, wat een actie. Vervolgens gingen de spelers van Jodan Boys voetballen, door lange ballen vanuit de backs zette zij onze middenvelders buitenspel en kwamen zij meerdere malen vervaarlijk voor ons doel. Na de zoveelste uitbraak maakte zij uit een corner fraai de 1-2. In het tweede kwartier lukte het ons door sterk spel van Tim om de gelijkmaker er in te schieten, 2-2.
Vlak voor de rust maakten zij de 2-3. “Priitt Rust”.
Tijdens de rust kregen wij de opdracht om meer rust te creëren op het veld en dat onze middenvelders fysieker dienden te gaan spelen. Dit werkte, de tegenstander kwam niet meer in zijn spel en wij veroverden vaker de bal wat resulteerde in verschillende kansen om gelijk te komen. Eindelijk werd de 3-3 door ons gemaakt, de bal kwam op de rand van de 16 meter bij Ruben die verwoestend uithaalde, helaas werd de bal geblokkeerd. Vervolgens kwam de bal voor de voeten van Jayden V. ook zijn schot werd geblokkeerd door de tegenstander waarna Amin met een laag geplaatst schot de bal achter de keeper werkte. Gejuich langs de kant. Doordat wij continue de druk op de tegenstander hielden kwamen wij verschillende malen in scoringspositie echter de bal ging er niet in. Door een snelle uitbraak van de tegenstander maakten zij uiteindelijk de 3-4. In de tweede helft van deze wedstrijd hebben onze jongens laten zien dat zij door goed samenspel en het mannelijk aangaan van de duels mee kunnen draaien in de 1ste klasse 1.
Mannen wij zijn reuze trots op de prestatie die jullie hebben verricht, blijf dit spel volhouden.

Volgende week spelen wij om 11:15 uur uit tegen ONA jo 12-1 in Gouda.