Datum

9 februari 2019 11:15

Accommodatie

Onbekend

πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨Met windkracht 4 de wedstrijd winnend afsluitenπŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨

Vandaag om 11:15 uur uit tegen de JO12-1 van Ona in Gouda. Afwezig tijdens deze wedstrijd Ruben, Tim en trainer Dennis. Als vervangers deden Jesper en Luuk van de JO12-3 bij ons mee. Nadat de coaches de spelers in de kleedkamer hadden klaargestoomd, gingen we naar het veld.
Onze supporters hadden vandaag het geluk dat zij enigszins beschut onder een afdakje naar de wedstrijd konden kijken.

11:15 uur de scheidsrechter floot voor de aftrap. Wij begonnen een beetje moeizaam en lieten ons een beetje overrompelen door de tegenstander. De tegenstander had ook windje mee wat in de eerste helft in hun voordeel was. In het eerste kwartier van de wedstrijd kwam geen van beide teams tot scoren waarna de scheidsrechter floot voor de 1ste time out. Onze coaches wezen ons nogmaals op het gevaar van de harde wind en dat het middenveld compacter diende te spelen. In het 2de kwartier kwamen Jesper, Jayden V en Luuk er in. Al snel veroverden wij de bal op de tegenstander en zette wij hen onder druk. Door een uitstekende pass van Jesper door een wirwar van benen kwam de bal bij de snelle Livai die van dichtbij de 0-1 er inschoot. De tegenstander bleef aandringen om de gelijkmaker te maken maar het kwam er niet van, dit kwam mede door het uitstekend optreden van onze verdedigers en keeper Jayden. In de tweede helft bleek de wind onze vriend te zijn, met uitstekende uittrappen van Jayden probeerden hij onze spitsen en vrijstaande middenvelders te bereiken, wat goed lukte. Vanuit een corner scoorden wij de 0-2. Amin nam de corner en plaatste de bal buiten bereik van de tegenstander precies op het hoofd van Jesper, die van dichtbij inkopte……Yes 0-2.
In het laatste kwartier van de tweede helft scoorde Ona toch nog een doelpunt, 1-2. Wij kregen de bal voor ons doel niet weg en zij scoorden hieruit tegen ons. Amin kwam vervolgens nog in een uitstekende scoringspositie om de 1-3 te maken, maar bleek ruzie met de bal en de paal te hebben en kreeg vervolgens een vrije trap tegen op de doellijn van de tegenstander.
Ona bleef aandringen maar mede door uitstekend spel van onder andere Lucas, die met zijn zevenmijlslaarzen de gaten in onze verdediging dichtliep, sleepten wij de overwinning binnen, Yes 1-2 gewonnen van Ona JO 12-1. Well done boys.

Volgende week spelen wij om 11:00 uur uit tegen de JO12-2 van Sportlust 46, u bent dan weer van harte welkom om naar onze kanjers te komen kijken.
Ps. Piet Paulusma heeft beloofd dat het uitstekend voetbalweer zal zijnβ˜€οΈβ˜€οΈβ˜€οΈ