Mini PaasToernooi JO16-1 JO17-1 JO19-1

3 april 2021 14:30

Gisteren werd op veld 1 weer eens een mini toernooi gespeeld tussen de JO19-1, JO17-1 en JO16-1 en dat leverde nieuwe inzichten op.

Wellicht voor enkele spelers in een laatste vertrouwde samenstelling want de club gaat de bovenbouw-jongeren doorschuiven met het oog op het nieuwe seizoen.

De JO17-1 speelde om 14.30 de eerste wedstrijd tegen de JO19-1. Beide teams waren bijna compleet op een enkeling na. Gelukkig zijn er altijd spelers die willen invallen dus werden er geen spelers onderling geruild tijdens de wedstrijd, op de JO16-1 keeper na, die uitviel na 15 minuten.

De 17-1 en 19-1 deelden de spreekwoordelijke punten na een 0-0 uitslag. De 17-1 kon even genieten van een kopje thee om zich daarna op te maken voor een wedstrijd tegen de 16-1 waarbij de spelers van het laatste team de eerste 18 minuten een nieuwe speelstijl lieten zien. Dit met succes maar helaas niet in de afronding.  De 17-1 won deze wedstrijd met 2-0 en kon gaan genieten van de 3e wedstrijd.

De wedstrijd tussen de 16-1 en de 19-1 eindigde in een 0-1 overwinning voor de 19-1. Op zich een mooie uitslag voor het jongste team waar er kansen waren op meer. Zoals eerder gemeld zullen er verschuivingen gaan plaatsvinden omdat FC Zoetermeer zich gaat focussen op het nieuwe seizoen. Dan is het spelen van dit soort wedstrijden een mooie graadmeter waar de trainers eens kunnen kijken hoever iedereen is. Dit levert altijd weer nieuwe inzichten op.