Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Pupil van de week

Binnenkort volgt hier weer de volgende Pupil van de Week......

--------------------------------------------------------------
PUPIL VAN DE WEEK 27/9-3/10

Eindelijk was er weer een Pupil van de Week!
Zaterdag 2 oktober was Dean Ajodhia uit de JO10-1 de eerste PUPIL van het seizoen bij de wedstrijd van FC Zoetermeer 1 tegen BSC'68, om 14.30 uur veld 1. 

Ondanks de stromende regen straalde Dean van oor tot oor. 
Hij mocht meeluisteren met de voorbespreking, zat tussen de mannen in de kleedkamer, liep als volwaardig teamlid mee het veld op en werd vanzelfsprekend met naam en toenaam genoemd door de speaker van FC Zoetermeer. Na het fluitsignaal trapte Dean af, passeerde met souplesse drie spelers van BSC'68 en scoorde meteen een prachtig doelpunt!
Gelukkig mocht Dean de rest van de wedstrijd lekker droog zitten in de dugout en ging hij na het eindsignaal met aanvoerder Emre Terlemis op de foto. Na een enerverende dag gaf Dean nog een interview voor de camera waarna hij lekker naar huis mocht om op te warmen en alle belevenissen van de dag te laten landen. 

Namens Zaterdag 1 van FC Zoetermeer ontvangt Dean nog een poster van de ‘Pupil van de Week’, een door de selectie gesigneerde bal en de uitdraai van het wedstrijdformulier waar Dean als reserve genoteerd stond. En komende week volgt nog een collage van de foto's die gemaakt zijn tijdens de wedstrijd.
Namens sponsoren De Boer Maatwerk, Sir Winston Fun and Games, Multicopy en Roosenrust Design & Communicatie; bedankt Dean, je was een geweldige pupil van de week! #fczoetermeer #Pupilvandeweek #Zaterdag1 #deleuksteclubvanzoetermeerPUPIL_Dean_portret.jpg

--------------------------------------------------------------
Pupil van de Week, 7 maart 2020Daan van der Vlugt uit de JO8-1 was gisteren, 7 maart, ‘Pupil van de Week’ tijdens de wedstrijd van FC Zoetermeer 1 tegen Semper Altius.
Daan had de middag van zijn leven op een zonovergoten sportpark van FC Zoetermeer. Hij mocht bij de wedstrijdbespreking zijn, mee de kleedkamer in, deed met de mannen mee aan de warming-up, liep het veld op, pakte de bal, deed de aftrap en maakte een prachtig doelpunt.
Eindstand: 2-3

Namens de Pupil van de week-sponsoren heeft Daan na afloop mooie prijzen ontvangen: 2 x 60 minuten gameplezier, een poster van de ‘Pupil van de Week’, een door de selectie gesigneerde bal en de uitdraai van het wedstrijdformulier waar Daan als reserve genoteerd stond. En komende week volgt nog een collage van de foto's die gemaakt zijn tijdens de wedstrijd.
Namens sponsoren De Boer Maatwerk, Sir Winston Fun and Games, Multicopy en Roosenrust Design & Communicatie; bedankt Daan, je was een geweldige pupil van de week! #fczoetermeer #Pupilvandeweek
Verslag pupil van de week 8-2-2020Nordin Macnack was vandaag ‘Pupil van de Week’ tijdens de wedstrijd van FC Zoetermeer 1 tegen KSD Marine uit Den Haag.
Nordin vond het leuk én spannend en zat bij de grote mannen in de kleedkamer, bij de wedstrijdbespreking, deed mee met de warming-up, liep mee het veld op en deed de aftrap. Nordin miste bijna het doel maar scoorde op het laatste moment toch nog door een fout van de keeper.
FC Zoetermeer won de wedstrijd met een mooie 2-0💪🏼

Namens de Pupil van de week-sponsoren heeft Nordin na afloop mooie prijzen ontvangen: 2 x 60 minuten gameplezier, een poster van de ‘Pupil van de Week’, een door de selectie gesigneerde bal en de uitdraai van het wedstrijdformulier waar Nordin als reserve genoteerd stond. En komende week volgt nog een collage van de foto's die gemaakt zijn tijdens de wedstrijd.
Namens sponsoren De Boer Maatwerk, Sir Winston Fun and Games, Multicopy en Roosenrust Design & Communicatie; bedankt Nordin, je was een geweldige pupil van de week! #fczoetermeer #pupilvandeweek
Verslag Pupil van de week 01-02-2020Yanick Claassens was vandaag de eerste ‘Pupil van de Week’ van 2020 tijdens de wedstrijd van FC Zoetermeer 1 tegen TAC ‘90.

Yanick had er zin in en mocht bij de wedstrijdbespreking zijn, zat in de kleedkamer, deed mee met de warming-up, liep mee het veld op, deed de aftrap en scoorde meteen een mooi doelpunt.
Helaas verloor FC Zoetermeer met 1-3. 

Namens de Pupil van de week-sponsoren heeft Yanick na afloop mooie prijzen ontvangen: 2 x 60 minuten gameplezier, een poster van de ‘Pupil van de Week’, een door de selectie gesigneerde bal en de uitdraai van het wedstrijdformulier waar Yanick als reserve genoteerd stond. En komende week volgt nog een collage van de foto's die gemaakt zijn tijdens de wedstrijd.
Namens sponsoren De Boer Maatwerk, Sir Winston Fun and Games, Multicopy en Roosenrust Design & Communicatie; bedankt Yanick, je was een geweldige eerste pupil van de week! #fczoetermeer#pupilvandeweek

Verslag Pupil van de week 14-12-2019 


Ondanks de kou en harde wind was het zaterdag 14 december een prachtige dag op het Sportpark van FC Zoetermeer. Na een verrassingsbezoek van Soufiane Touzani in de ochtend stond er nog een spektakelstuk op het programma voor de middag. Thomas Schippers was ‘Pupil van de Week’ bij de wedstrijd FC Zoetermeer tegen RVC Celeritas.
Thomas mocht bij de wedstrijdbespreking zijn, zat in de kleedkamer, deed mee met de warming-up, liep mee het veld op met de aanvoerder, deed de aftrap en zat de gehele wedstrijd op de bank om de wedstrijd te bekijken.
Mooie winst voor FC Zoetermeer: 2-0💪🏼
 
Namens de Pupil van de week-sponsoren heeft Thomas na afloop mooie prijzen ontvangen: 2 x 60 minuten gameplezier, een poster van de ‘Pupil van de Week’, een door de selectie gesigneerde bal en de uitdraai van het wedstrijdformulier waar Thomas als reserve genoteerd stond. En komende week volgt nog een collage van de foto's die gemaakt zijn tijdens de wedstrijd.
Namens sponsoren De Boer Maatwerk, Sir Winston Fun and Games, Multicopy en Roosenrust Design & Communicatie; bedankt Thomas, je was een geweldige pupil van de week!
Verslag Pupil van de week 30-11-2019Shane van Nijnatten was vandaag, zaterdag 30 november, ‘Pupil van de Week’ bij de wedstrijd FC Zoetermeer tegen GDA op het sportpark van FC Zoetermeer.
Shane mocht bij de wedstrijdbespreking zijn, zat in de kleedkamer, deed mee met de warming-up, liep mee het veld op met de aanvoerder, deed de aftrap en zat de gehele wedstrijd op de bank om de wedstrijd te bekijken.
Uitslag 0-1.

Namens de Pupil van de week-sponsoren heeft Shane na afloop mooie prijzen ontvangen: 2 x 60 minuten gameplezier, een poster van de ‘Pupil van de Week’, een door de selectie gesigneerde bal en de uitdraai van het wedstrijdformulier waar Shane als reserve genoteerd stond. En komende week volgt nog een collage van de foto's die gemaakt zijn tijdens de wedstrijd.
Namens sponsoren De Boer Maatwerk, Sir Winston Fun and Games, Multicopy en Roosenrust Design & Communicatie; bedankt Shane, je was een geweldige pupil van de week!

 Verslag Pupil van de Week 9-11-2019

Joëll Kouwenhoven was vandaag, zaterdag 9 november, ‘Pupil van de Week’ bij de wedstrijd FC Zoetermeer tegen HPSV op het sportpark van FC Zoetermeer.
Joëll mocht bij de wedstrijdbespreking zijn, zat in de kleedkamer, deed mee met de warming-up, liep mee het veld op met de aanvoerder, deed de aftrap en zat de gehele wedstrijd op de bank om de wedstrijd te bekijken.
FC Zoetermeer 1 won deze wedstrijd met 5-1!

Namens de Pupil van de week-sponsoren heeft Joëll na afloop mooie prijzen ontvangen: 2 x 60 minuten gameplezier, een poster van de ‘Pupil van de Week’, een door de selectie gesigneerde bal en de uitdraai van het wedstrijdformulier waar Joëll als reserve genoteerd stond. En komende week volgt nog een collage van de foto's die gemaakt zijn tijdens de wedstrijd.
Namens sponsoren De Boer Maatwerk, Sir Winston Fun and Games, Multicopy en Roosenrust Design & Communicatie; bedankt Joëll, je was een geweldige pupil van de week!

 


Versslag Pupil van de week 2-11-19

 
Lucas Nabibaks was vandaag, zaterdag 2 november, ‘Pupil van de Week’ bij de wedstrijd Fc Zoetermeer tegen Laakkwartier op het sportpark van FC Zoetermeer.
Lucas mocht bij de wedstrijdbespreking zijn, zat in de kleedkamer, deed mee met de warming-up, liep mee het veld op met de aanvoerder, deed de aftrap en zat de gehele wedstrijd op de bank om de wedstrijd te bekijken.
FC Zoetermeer 1 won deze wedstrijd met 4-2!

Namens de Pupil van de week-sponsoren heeft Lucas na afloop mooie prijzen ontvangen: 2 x 60 minuten gameplezier, een poster van de ‘Pupil van de Week’, een door de selectie gesigneerde bal en de uitdraai van het wedstrijdformulier waar Lucas als reserve genoteerd stond. En komende week volgt nog een collage van de foto's die gemaakt zijn tijdens de wedstrijd.
Namens sponsoren De Boer Maatwerk, Sir Winston Fun and Games, Multicopy en Roosenrust Design & Communicatie; bedankt Lucas, je was een geweldige pupil van de week!


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!