Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Keepersschool

1-Logo-keerpersschool.png

FC Zoetermeer Keeperstrainingen 2022/2023

De keeperstrainingen worden verzorgd door opgeleide keeperstrainers dan wel trainers die ervaring hebben in of met het keepen. Tezamen met Mo El Amraoui (Algemeen coördinator Keepersopleiding/eigenaar MHD Keepersschool ) vormen zij de keepersgroep binnen de vereniging en dragen zij zorg voor de implementatie en het ten uitvoer brengen van het opleidingsplan voor de jeugd- en selectiekeepers.

Als uitgangspunt voor de trainingen is gekozen voor ‘prestatie’ en ‘plezier in keepen’. Twee componenten die elkaar niet hoeven te bijten. Binnen de vereniging zijn de niveau's namelijk erg divers en ook de overweging om de training te gaan volgen zijn zeer verschillend. Afhankelijk van de interesse en vooral ook de mogelijkheden van een cursist worden de trainingen individueel afgestemd. Echter voor alle trainingen gelden technische en tactische uitgangspunten. Deze uitgangspunten zijn in principe voor de verschillende vergelijkbare niveaus hetzelfde. De hoofdreden waarom iemand de trainingen volgt is in veel gevallen 'beter leren keepen'. Of je nu veel of wat minder talent hebt, je wilt graag beter worden.

Het komen tot betere prestaties is dan ook ons doel. Om de trainingen in goede banen te leiden is er een aantal gedragsregels opgesteld. Bij deelname aan de trainingen gaan we ervan uit dat eenieder zich hieraan zal houden, zowel binnen als buiten het veld.

Vanaf september start de keeperstraining weer bij FC Zoetermeer. Voor het inschrijven voor de keeperstrainingen, klik hier.
De jeugdselectiekeepers worden geacht sowieso deel te nemen aan de keeperstrainingen, maar moeten zich ook inschrijven. Dit onder andere om de communicatie en informatie zo optimaal en duidelijk mogelijk te laten verlopen.

De keepers van JO-09 t/m JO-19 kunnen zich t/m 2 weken voor het begin van het seizoen inschrijven. De keeperstrainingen vinden plaats op maandag op veld 1 (kunstgrasveld). De trainingen gaan dus altijd door, ongeacht het weer. 

Bij vragen en/of opmerkingen kun je terecht bij Mo: 06-41 10 21 24 / keeperszaken@fczoetermeer.nl
Of info@mhdkeepersschool.nl 

 

247c4c5d-d32f-4274-99cb-7c9e18e90d06.JPG

Mo El Amraoui, Algemeen Coördinator Keepersopleiding FC Zoetermeer/eigenaar MHD Keepersschool

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!